Fysiotherapie

Het specialisme van de beweging.

Als fysiotherapeut ben ik gespecialiseerd in het behandelen van klachten aan spieren, pezen, banden, gewrichten en fascia (bindweefsel). 

Ons lichaam bestaat uit vernuftige systemen, waar o.a. spieren en gewrichten onderdelen van zijn. Deze systemen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden via fascia. Ook onze organen, zoals darmen, longen, lever, nieren en hart, zijn met fascia verbonden aan onze spieren, gewichten en huid. Om een klacht in de kern aan te pakken is een brede kijk op het lichaam noodzakelijk. Daarom combineer ik vaak fysiotherapie met orthomoleculaire therapie en darmtherapie.

Mijn doel is om je van je klacht af te helpen en ervoor te zorgen dat deze niet meer terug komt. Ik doe dit graag samen met jou.

Ik gebruik in mijn fysiotherapie: 

Myofasciaal en medical tape, oefeningen, fascia-, spier- en gewrichtsmobilisatie, ademhaling, sport/beweeg advies

Fascia

De fascia is het weefsel dat ons lichaam een geheel maakt. Weefsels zoals huid, vliezen en bindweefsel worden fascia genoemd. Deze fascia is flexibel en oersterk. Dit is de basisstuctuur van ons lichaam. Als er lichamelijke klachten zijn, heeft fascia hier altijd mee te maken. 

Fibromyalgie therapie

Deze therapie vorm is gericht op het complex aan bekende klachten. Juiste verandering zorgt voor verbetering. want doe je wat je altijd deed, dan houd je wat je hebt.    

lees meer……

Eat Clean Move Better staat geregistreerd in het Centraal Kwaliteitsregister (CKR) van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF).