De Therapie

Optimaliseer je lichaam en je gezondheid.

Orthomoleculaire therapie richt zich op het ondersteunen van het zelfherstellend-vermogen van je lichaam.

Je lichaam wil jou beter maken, maar er is een reden waarom dit niet lukt. Ik ga met jou op zoek naar de oorzaak hiervan en de oplossing. Met de juiste voedingsstoffen, voeding en leefwijze kan je lichaam zich gaan herstellen.

Ons lichaam bestaat uit vernuftige systemen, zoals o.a. darmen, hormonen en ons afweersysteem. Al deze onderdelen werken samen op heel veel verschillende manieren. Het kan daarom ook zijn dat je meerdere klachten hebt die niks met elkaar te maken lijken te hebben.

We brengen alles in kaart om te ontdekken waar de oplossing ligt voor jou. Wij willen beide dat het resultaat van de therapie blijvend is en dat je dus zo voorgoed van je klachten komt.  

Filmpje:

In kaart brengen:

Ik maak gebruik van een zeer uitgebreide vragenlijst. Hierin komen vele onderwerpen aan bod. Hiermee krijg ik een eerste inzicht in jou. Tijdens ons eerste gesprek, diepen we de belangrijke onderwerpen samen verder uit. Ik maak ook gebruik van lichamelijk onderzoek als dat nodig is, zoals het bekijken van je huid, je mobiliteit en je manier van bewegen.

Het is mogelijk om naast uitgebreide en specifieke vragenlijsten, ook bloed, urine en ontlastingsonderzoek te gebruiken voor het stellen van de juiste diagnose. 

Eat Clean Move Better werkt samen met RP Sanitas Humanus. een zeer betrouwbaar en ervaren laboratorium

Testen worden gebuikt om: 

  •  Je basisgezondheid in kaart te brengen.
  •  Te weten hoe ernstig je lichaam lijdt onder stress.
  •  Te weten hoe goed je lichaam zich kan ontdoen van afvalstoffen. (Sporters en chronische ontstekingen)
  •  Tekorten aan vitaminen en en mineralen op te sporen.
  • En veel meer.

Meer informatie over onderzoeken:  

Je bent niet verplicht of gedwongen om gebruik te maken van deze onderzoeken

Eat Clean Move Better is lid van de beroepsvereniging het MBOG , de maatschappij ter bevordering van de orthomoleculaire geneeskunde

Eat Clean Move Better maakt gebruik van het laboratorium RP Sanitas Humanus.