Gezonde Voeding

Een goede gezondheid begint in je darm dus:  Voeding kan je maken of kraken.

Gezonde Voeding is rijk aan natuurlijke voedingsstoffen, zoals vitamines en mineralen en meer. Voedingsstoffen voeden je lichaam en ondersteunen zo de natuurlijke gang van zaken in je lichaam. Je hormonen, je immuunsysteem, je stressbestendigheid, je ontgifting, je  energie en je humeur, ze zijn allemaal afhankelijk van voedingsstoffen.

Eet je eenzijdig(vaak hetzelfde) of eet je vaak vulling i.p.v. voeding, dan lopen vele processen in je lichaam spaak en krijg je  klachten en vermoeidheid.  Om te zorgen dat je zo lang mogelijk gezond en energiek kunt blijven is gezonde voeding zeer belangrijk.

Wil je advies op maat, dan kunnen we een afspraak maken. Tijdens deze afspraak krijg je zoveel mogelijk informatie over de werking van voeding, voedingsstoffen. Tips en trucs om het jezelf, je grote en kleine kinderen zo gemakkelijk mogelijk te maken om gezond te eten. De afspraak duurt een uur.

Tijdens de orthomoleculaire therapie ontvang je altijd voedingsadvies op maat.  Bij voorbeeld: Als je lever overbelast is met het schoon houden van je lichaam, dan kun je kiezen voor lever ondersteunende voeding naast het aanpakken van de oorzaak van de overbelasting.

Eat Clean Move Better organiseert Lezingen.